Jdi na obsah Jdi na menu

Kdo jsem já ?

ANGI

Funkce : Webmss, Web Ovner (HTML Code A Design)

Další projekty: Jennifer Beals CZLáska je Láska Online

Kde tohle vše tvořím : Jablonec nad Nisou

Zaměstnání :Student

Zájmy : 1. Jennifer Beals

     2. Amerika

 3. kresba

             4.zdraví a krása

                         5. tvorba videí a grafiky

6. psaní

 7. jazyky

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fleshka - Re: L-word

27. 12. 2011 21:57

Flashčičko hmmm:)..moc hezky se tu vítají nové členky diskuze:).Myslím,že mám teď hezký pocit jak u srdce tak i v podbříšku:).Děkuji velice za pomoc slečny.Hm a vzkaz pro gaarfild..možná že jsem blíž než si myslíš:).Z jakého kmene jsi??:).Kdyžtak dáme nějaký ten kouřový signál kdybych byla poblíž a můžeme se na ten díl hned podívat společně:).Pokud jsi zdaleka budu si muset vystačit se zkouknito.cz:)

donda - ddd

27. 12. 2011 15:20

Ahoj holky, tak jak je po Vánocích? Máte napapaný bříška? Já jo.Už nechci nic jíst. Co naše Very a Jani, jak jste na tom holky? Nevíte někdo něco o Michelle? Chci už na naše stránky. Myslíte, že se dočkáme? Jinak vás všechny moc zdravím, mějte se krásně,chce se mi napsat jarně, když vidím to počasí. PAPA

- :-)

26. 12. 2011 22:21

Ahoj Dondo,no u nás vše v pohodě,krásný vánoce,dětička naprosto úžasný a Ježíšek se asi zbláznil a nebo vykradl přinejmenším 2 banky :-)) Ale to počasí se asi zbláznilo.Tohle si fakt nepamatuji,že by na štědrý den bylo 8´C nad nulou.Jinak Very a Janče to moc přeji a závidím jim ty začátky :-))))) Páááá a pište ženy :-DD

- :-)

25. 12. 2011 22:11

ahoj ženy,no to jsou věci,tak musíme vydržet a psát si zde,tedy jestli dají do provozu ty naše staré str.. :-) prý jim to spadlo,to je jedinné co vím. A co Ježíšek? Very s Jančou už dárek dostaly a co ostatní ? :-))) jinak pěkný zbytek vánoc

donda - Re: :-)

26. 12. 2011 20:28

Ahoj JÁ, jsem ráda, že jsi nás našla. Snad nás najdou i ostatní. Nějak to trvá. Jinak Ježíšek byl docela štědrý, ale myslím že nejvíc nadělil Jani a Very. Je to ten nejkrásnější dárek, co mohly holky dostat :-). Co u vás Vánoce, věe v poho? Všechny moc zdravím. PAPA

very - oo

20. 12. 2011 20:19

Ahoj Angi!Prosím tě mohla bys dát vědět,co se stalo s tvými dalšími stránkami Láska je láska?Vím,že to vůbec nebylo k tématu,ale na tvých super stránkách jsme se sešly prima parta,já tam dokonce našla lásku(za to tě nepřestanu do konce života blahořečit!!!)a teď najednou jsou stránky zablokované!Předem děkuji za tvoji odpověď!Vím,že by ti do nás nic nemuselo být a že jsi hodně vytížená,přesto doufám,že odepíšeš o co jde!Děkuju a přeji hezké prožití svátků vánočních a PF 2012!Very

donda - Re: oo

22. 12. 2011 22:00

Ahoj Very, jsem ráda, že jsem tady našla někoho ze staré dobré party. Stýská se mi po vás. Snad se vše vrátí do původního stavu a zase sejdeme. Chybíte mi.

jana - Re: oo

22. 12. 2011 22:29

Čau Dondo,také nám všechny chybíte,vůbec nechápeme co se stalo,jen doufám,že jsme k tomu nějak nepřispěly my.

donda - Re: Re: oo

23. 12. 2011 14:47

Ahoj Jani, jsem z toho docela hotová. Kéž by holky našly tyhle stránky. My jsme nezadaly žádnou příčinu ke zrušení stránek. Vůbec to nechápu. Snad se vše brzy vysvětlí. A dooufekme, že nám nezruší i tahle stránky. Mějte se z Very pohodově, všem krásné Vánoce!!!

gaarfild - Re:oo

20. 12. 2011 20:38

Very nebit smutná,věřím že stránky brzo pofrčí-musíme věřit :-)pěknej a pohodovej večer :-)

gaarfild - :-( stránky láska je láska sou nedostupný

20. 12. 2011 20:35

ahojky Angi a všem komu chybí další stránky Láska je láska,taky su z toho smutná,ale věřím že brzo pojedou nebo se dozvíme co se stalo.Jj taky velké díky pro Angi a velké přání k vánosčním svátkům :-) VŠEM VŠEM ŠTĚSTÍČKO,ZDRAVÍ A HLAVNĚ LÁÁÁÁÁÁSKUUUUUU :-)

majda - dotaz

20. 12. 2011 19:37

Ahoj Angi,chci se zeptat co se děje se stránkami Láska je láska,byla by velká škoda,kdyby se zrušily.

Baška - dotaz

19. 12. 2011 0:48

Koukala jsem zde na druhou sérii a bylo to super, teď jsem chtěla kouknout na nějaké díly u třetí, ale po čase mi vyskočí okénku, že už jsem se dívala dlouho a musím 30 min počkat, co se to děje? u 2 série jsem se dívala třebas na 4 díly za sebou, tady nemám šanci, můžeš mi to nějak objasnit a nejsem jediná, kterou by to zajímalo, když se podívám níž.
Nespěchá, protože teď nebudu mít čas se dívat, spíš až v novém roce.

Děkuji

Baška

gaarfild - PODĚKOVÁNÍ

23. 11. 2011 20:30

ahojky všem :-) tak jsem právě dokoukla poslední dílek-toto je ten nej super seriál.Nejde o to že to je lesby,ale ukazuje pohled na svět,ukazuje co je to kamarádství,přátelství láska to vše co je krásné....těžké i krásné chvíle a mnhem,jak při sobě lidé stojí,podporují se...co v dnešní době moc chybí..... víc a víc.....Moooooc díky osobám kteří vytvořily tento seriál,všem kdo se na něm podílely,herci byly úúúžasní-člověka až občas skamení při některých scénkách,jsem štastná že bett a tina jsou spolu a vlastně všichni zůstaly kamarádi,nelitujte že to nemá pokračování,určitě to zkončilo krásně....a třeba bude nějakej pilotní závěrečnej nebo holky natočí zas něco podobného :-)asi to zkouknu ještě jednou MOC VÁS MILUJU :-)
Taky mooooc velkej dííííííky človíčkovy co udělal tyto stránky,je to nejlepší osůbka,opravdu.Byla bych moc štastná kdyby byla možnost někde tento seriál zehnat na dvd,nevím zda se to někomu podaří,nedalo by se proto něco udělat?Určitě by nás bylo hooodně kdo by to chtěl-prosííííím,nejsu talent na stahování přez pc:-( email:gaarfild@centrum.cz OSŮBKO MÁ NEJDRAŽŠÍ DÍKY ZA TYTO STRÁNKY-MILUJU TĚ :-)

Admin - Re: PODĚKOVÁNÍ

27. 11. 2011 19:06

Děkuji za krásný komentář :)

G ......... - Dotaz

13. 11. 2011 21:19

Můžu se jenom zeptat, kde jsou nahrány série, díly? Jelikož ono to ve vytíženějších dnech funguje krapek na heslo. Kdyby to bylo někde na nějakým serveru jako zkouknito či někde ke stažení i s titulkama bylo by to fajné. Jinak super. Miluji seriál a i všechny představitelky. ;)

Lucie - prosba

5. 11. 2011 17:04

Ahojky Angi:-)
Prosím Tě, velmi, ale velmi se mi líbí tento seriál, jsem úplně paf a těším se vždy na pátek, kdy konečně v klidu usednu a užiju si díl plnými doušky. Jen to čekání, porád:-) Jsem vždy tak natěšena, co se bude dít dál...Jenže týden čekat:-( Chci se Tě optat, jestliže Ty tu uvádíš další možné díly, další série...jak se k těm dílům mám dostat. Když na to kliknu, se mi vždycky objeví nějaké další www stránky, vše bohužel v angličtině, nerozumím, či se mám někde registrovat, jestli je to za poplatek apod. Nebo tu je potom poznámka, že pro velkou kapacitu filmu, nelze zobrazit ...No, mě to tak mrzí. Nemohla bys mi jak pro blbce:-) přesně napsat postup, jak se dostanu k dalším dílům - budu šťastná, když budu mít k dispozici zatím 1 a 2 sérii...věřím totiž, že bych koukala a koukala a nic jiného nedělala...:-) díky díky díky (můj email případně: bautela@seznam.cz)

Terka - Zvětšení

2. 11. 2011 0:10

Ahoj, dík moc za tyhle stránky, jsou super. Jen mi nejde rozkliknout video a musím se na to koukat jen s polovičním obrazem. Mám skrytou tu ikonku na zvětšení. Můžeš mi, prosím, nějak poradit? Díky moc, Terka :)

nika - láska je láska,

30. 10. 2011 20:02

Můžete mi poradit co mám dělat že nedokoukám ten seriál, pořd se mi to seká a ukazuje že se mi to pustí až za 30min?prosím poradte,koukám na to každý den

Katrin - Láska je láska

30. 8. 2011 1:37

je to užasný miluju ten serial je tu nějaka holka podobná catherine moennig :) moc se mi libi ja jsem blon modre oči a hledám někoho i na flirt i na bztah :)