Jdi na obsah Jdi na menu

Kdo jsem já ?

ANGI

Funkce : Webmss, Web Ovner (HTML Code A Design)

Další projekty: Jennifer Beals CZLáska je Láska Online

Kde tohle vše tvořím : Jablonec nad Nisou

Zaměstnání :Student

Zájmy : 1. Jennifer Beals

     2. Amerika

 3. kresba

             4.zdraví a krása

                         5. tvorba videí a grafiky

6. psaní

 7. jazyky

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

klára - the l word

4. 8. 2014 15:43

Dobrý den, prosím nevíte, kde bych ještě mohla shlédnout komplet the l word? na ulozto par dilu chybi a hrozne mi to vadi, snad sem jeste chodite. Dekuju :))

donda - ddd

10. 1. 2014 21:16

Tak zkouším, jestli se někdo ještě ozve. Četla jsem si dřívější odkazy. Sedla na mě nostalgie a vše je jinak :-D. Ale byly to hezký časy. Že by jsme navázaly?

Danča - Probléém

8. 11. 2012 20:56

Ahoj vespolek , víte mám tu menší problém :(
Ani jediný díl mi nejde spustit ..
Nevím co s tím :( Dávala sem na rady v komentářích ale pořád nic:( Můžete někdo poradit ? Budu ráda!:))

gaarfild - donda :-)

24. 4. 2012 21:18

Čávec don :-) holka zlatá jak se daří :-) dovča dobrý? Nezoufej já myslím že po netu je hafo odkazů kde sou dílky k zhlédnutí.....jj a nakonec to vše dobře dopadne,já na to koukám pořádchichi.....snad pokud by došlo na nějaký natočení dál,což asi né ale kdyby,doufám že to všechny dvojice nijak nerozdělí :-) :-) :-)Jinak ta svatba je až tente víkend-ale už je to vše v přípravách a dost divoký,aj já ještě něco zháním na poslední chvilky...jj a kámoška mě nabídla další divadlo-na sobotu,no ale je svatba-chichi,to je pecháček......jinak pořád pracovně tak uvidíme co dny dajou a jak se bude dařit....po víkendu podám hlášení jak to vše dopadlo...kdo přežil,kdo se opil :) :-) :-) kdo se ztratil...atd...Tak se měj jupíkově nádherně a aj všeci tvojí blízcí :-)

donda - ddd

21. 4. 2012 13:50

Ahojky Gaarfildku, tak zrovna teď užíváš asi svatbu, těším se na zážitky. Snad budeš v pohodě a dáš brzy vědět. Ahoj Lucko, jsem ráda, že se chceš k nám přidat. TAkže piš, těším se na každý příspěvek. Lenku jsem nepochopila o čem se snaží psát. Třeba nám to ještě vysvětlí. Seriál je pro mě droga. Moc mě mrzí, že tady už nejde pustit. Bohužel kvůli dovolené jsem prošvihla minulý díl. Ale jinak dovča super. Spoustu zážitků, které si nechám jen a jen pro sebe :-). Domů se mi nechtělo. Ale to je prostě život. Takže všem krásné dny.

gaarfild - donda a spol. :-)

21. 4. 2012 12:13

Čávec don a spol. a taky ostatní :) kdo sem zavítáte.Tak don doufám že dovča byla nádherná ještě víc než nádherná,doufám že ste si ju užily a odpočaly :-) :-) :-)V celku skoro stejný-pracovně.....už se chystám na tu svatbu,ještě nějaký drobnosti a v sobotu to vypukne-doufám že se rodiny nepobijou :-) no jako svěděk se pousím to pořádně rozjet.....jj a v pátek ten holič-začínám se těšit,bude to trochu změna proměna :-)
Ted mám volnáska ta jen tak zlechka,trochu pošontám doma...pofrčím se zvířátkama ven atd. Tak pěknej a pohodovoej víkend :-)

Lucka - Lenko???

21. 4. 2012 0:49

Ahoj, tak teda Lenko, buď si sedím na vedení, nebo Ty!:-) Vůbec nevím, co jsi to napsala, nedává mi to smysl. Zkus mi to a příp. všem vysvětlit...pokud si tím něco chtěla říct:-D Jinak zdravím všechny, přeju dny plné sluníčka a zdravíčka. Luci

Lenka - jsem se mám ale není štátný pro láska

20. 4. 2012 15:51

To jooooooooooooooooooooooooooo se buhužel a hodně se plakat protože to ení množný láska je to bolí na srdce až se hodně myslím nic jiného je to ostuda se hovat na kluka se zamilovat jiná holka taky se nevím proč se blbě kluka až holka má ještě jiný se myslím na života

Lucka - :-)

12. 4. 2012 23:57

Ahoj holky, prý tu vázne komunikace...a že je možné se přidat, tak se přidávám:-) Je mi líto, že tyto stránky nefungují, byla jsem tu dooost často. Nyní se těším každou neděli, usednu s kapučínemna gauč, zachumlám se do deky, uvelebím se koukám...je to moje "odměna", relax za celý týden práce, studia, povinností, dětí apod. Nikdo a nic mě v tu hodinu neodpoutá od televize:-) Jste na tom stejně? Jinak nevím, jestli tady nenarušuju nějaký okruh přátel, skupinu lidí-holek, příp. se omlouvám...:-) Přeju zítra aT se daří...je pátek 13-tého, tak váš ať je ten šťastný.

gaarfild - :-)

12. 4. 2012 14:43

čávec holky :-) tak jakpak se máte...jak to frčí u Vás......pár dní zase výsek,ale už tu tukám písmenka :-)Jj toho divadla škoda don,ale jak říkáš příležitost ještě bude :-) :-) :-) Ted se chystám na svatbu-teda né přímo-chichi a na moji taky né :-) jdu za svědka kolegovy z práce,no a zjistila sem že ho i povezu,tedy dvojnásob zodpovědnost....tak špekuluju nad různýma lumpárnama,výzdobou auta a co by se do veselky hodilo,celkem zábavný,tak uvidíme.....Doufám že se Všem daří a máte nějaký třeba nový aj starý info......Těšíme se na písmenka :-) VŠEM KRÁÁÁSNEJ DEN :-)

donda - Re: :-)

12. 4. 2012 18:37

Ahoj Gaarfildku, vítám Tě u nás. Já jedu na týden se svojí láskou na dovču. Frčíme v neděli, vracíme se v sobotu. Zítra už do práce nejdu, nechce se mi. Budu odpočívat. Zítra jdu hrát bemboš a pak na pivko. V sobotu rodinná oslava. Takže mám před sebou plno krásných dní. Moc se na vše těším. Tobě přeji, ať se Ti zadaří nějaká ta svatební lumpárna. A předpokládám, že se pochlubíš úspěchem. Měj se hezky a za týden PAPA

- :-)

2. 4. 2012 23:34

Ahoj Dondo, jak se vede!!! co je nového? u nás se tvrdě maká na domě.. budeme to tady mát kráááásný :-)) brzo napiš

donda - ddd

28. 3. 2012 15:08

Ahojky Gaarfilde, tak už jsi zdravá? Toho divadla je škoda, ale jistě budeš mít příležitost. Do konce sezony je ještě daleko. Venku máme nádherné jaro, příroda se nám probouzí, je čas se nadechnout a užívat života. Tak holky co sem chodíte, s chutí do toho. Všechny moc zdravím.

gaarfild - donda a spol. :-)

21. 3. 2012 21:41

čávec :-) ahoj :-) ahooojky :-)
zdravím všechny umpíky-lumpačky....a hlavně "stálý" holky....jj sorry,moc se omlouvám don,ale chytla mě taková chřipka,že sem víkend skro bez hnutí odležela a pak se ještě celej týden tak trochu potácela-ale nakonec se ten boj s bacilama vyhrála.Ovšem,byl to nářez.....jinak ted frčí pracovně,ani to moc nevadí.....nasávám krásný počasí a doufám že bude dloooooho...jj doufám že aj koečě častěji budu psát.Jj je škoda že sem už moc nikdo nepíše,no snad vydržíme aspon my :-) Jo a v tom divadle sem kvůly tý chřipce nebyla:-( no taky mě to moc mrzeo....snad příště...Jupí holky já mám zítra volnáska,těším se,podělám si nějakou prácu a pak budu vegetit se zvířátkama :-) Doufám že se Vám všem daří....a já zas jdu očíhnout nějakej ten dílek seriálku,trochu sem vypadla ze cviku :-) Brzyčko páček :-) schledáček :-)

Lucka - ???

16. 3. 2012 1:02

Ahoj Angi, nevím teda, kde je problém, jestli na mém nebo Tvém přijímači, ale tyhle stránky, resp. seriál funguje max do 2. série a pak NIC!!!!!!!!!!!! Už mě to fakt štve. Navštěvuju stránky denno denně a furt bílé okénko. Nevím, na co se´m lidi jinak chodí..., když seriál není k dispozici. Miluju tento seriál a těším se na něj, ale nechodí to tady. Nemůžeš s tím už konečně něco udělat??? Jinak, když to tady fungovalo, tak jsem považovala Tvou činnost za smysluplnou, úžasnou a mnohokrát jsem děkovala a obdivovala Tě, kolik se tomu věnuješ a kolik času do toho vkládáš, ale nyní?! Díky za snahu s tím něco dělat...však má reakce není zcela první a určitě nebude poslední...mrkni do komentářů, lidi nejsou nadšeni. A promiň...nechtěla jsem být nějak prudérní...většinou jsem klidný tvor:-)

donda - Re: ???

21. 3. 2012 15:46

Ahoj Lucko, jsi se tedy rozjela. Mrzí asi všechny, že už si holky nemůžeme pustit. Netuším kde je chyba. Ty předchozí stránky, co nám zrušili byly suprový. Jinak G, kde zase jsi? Všechny moc zdravím.

Tibette - PROSÍM

13. 3. 2012 15:58

Prosím, nevíte někdo, kde by se daly shlédnout díly online s titulky ? Tady to už bohužel nefunguje a já jsem žádnou jinou stránku zatím nenašla. DÍKY ZA ODPOVĚĎ !!

very - oo

10. 3. 2012 23:58

Ahojky!Tak sem se sem zas po dlouhé době dostala!A koukám,že krom G.a D. nic!Je to tedy bída"!To je škoda,že se F.neozývá!To je holt škoda!Zítra mám s Jani společnou noc!Tak nám držte palečky ať vše vyjde jak má!Já byla včéra na šipkách jako ohledně každý pátek a musím se přiznat,že sem se nějak spáchala!Ještě teď mě neni úplně O.K.Ale to k tomu patří!Nééé?Tak se mějte hezky a písněte jak jde život,co divadlo a další zprávičky ze světa!!!!Papa

gaarfild - čávec don a ostatní holky :-)

5. 3. 2012 19:51

Tak Vás opět mooooc a mooooooc zdravím :-) :-) ještě že je ta kávesnička nekonečná :-)Zas tu máme večer a tak posílám pár písmenek do světa a Vám sem.Doufám že se Vám daří a hýříte úsěvem.Don já ještě v divadle nebyla-teprv jdu,v sobotu,má to být ALL YOU NEED… prý je to proložený písničkama atd,tak se moooc těším,kdisi před sto lety sem byla na bladada pro banditu a ta ě nadchla,moc super tam zpívaly.Jinak celkem to frčí,spíš pracovně.....ale sluníčko hřele a dodává denní energii.Fleštička se už dlouho neozvala,tak netuším kde bloudí...co...jak....inu takovej je život...asi.....možná.....Trošku je tu popožen at sem holky něco pisnou,já frčím na chat,Tak se měj a všechny pozdravuj....užívejte každičkej den a nezapoente se usmívat :-)

Haníí - oprava..:))

3. 3. 2012 14:27

poslat!!...:))....chybička...