Jdi na obsah Jdi na menu

Eva " Papi" Torres

25. 4. 2010

Eva ‘Papi’ Torres

První epizoda: 402. Livin’ La Vida Loca
Poslední epizoda: 412. Long Time Coming

O Papi se dovídáme v prvním díle čtvrté série. Alice začala svou tabuli vztahů provozovat ne netu pod OurChart.com a papi ji svým „pavoukem“ shodila server. Jako jediná má víc spojení než Shane a ty postupně narůstají. Během noci se tak stala internetovou legendou.

Na jejich prvním setkání Papi Alici prozradí jakým způsobem dosáhla takového skóre. Alice o její šikovnosti pochybuje, ale ještě ten večer se přesvědčí na vlastní kůži. Ráno vysadí Alici u jejího domu kde se seznámí s Helenou a ještě ten večer dostává i ji.

Při nejbližší příležitosti se Papi seznamuje se Shane, kterou bere jako svou konkurenci. Shane ale soutěživost nic neříká, takže její narážky a výzvy přijímá spíše chladně. Alice se doví, že Papi se ’svou partou’ chodí hrát každou neděli basketball a tak ji vyzve. Svůj tým poskládá z Bette, Kit, Shane, Jenny a Heleny, což vede k velmi humorné scénce :) )

Papi představuje partě svou dlouholetou kamarádku Tashu, která si padne do oka s Alice.

Když už ji přestane bavit soutěži se Shane, tak svůj volný čas tráví v Planet s Kit a pomalu se do ni zamiluje. Když se Kit pohádá se svým přítelem, Papi s ní tráví čas a jedná s ní ‘jako s dámou’, což je něco, co Kit podle svých slov potřebuje. Dojde i na sex, ale Kit tohle prostě nebere a tak s Papi zůstanou kamarádky.

Když se Papi dozví, že Tasha se vrací do Iráku, tak pro ni přichystá rozlučkový večírek. Tady se v posledním díle čtvrté série dovídáme, že její skutečné jméno je Eva Torres.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář