Jdi na obsah Jdi na menu

Marina Ferrer

25. 4. 2010

Marina Ferrer

První epizoda: 101. Pilot
Poslední epizoda: 114. Limb from Limb
Hostování: 401, 409, 608

Tajemná majitelka kavárny/restaurace The Planet, díky které o sobě Jenny začně pochybovat. Se svým exotickým vzhledem i přízvukem působí naprosto neodolatelně. Marina začne Jenny svádět hned jak jí pozná. Nejdříve s ní jen tak flirtuje, později, na večírku Bette a Tiny, jí zatáhne do koupelny a začne se s ní líbat a když se dozví, že Jenny je spisovatelka, tak jí pozve do literárního kroužku po kterém jdou k Marině domů a milují se.
Jenny je jejich vztahem velmi rozervaná a s Marinou se schcází tajně. Její přítel Tim je jednou nachytá in flagrane v dílně vedle jejich domu, kde má Jenny písárrnu. S Marinou se rozchází ovšem po čase, když jí Tim říká, že po tom co mu provedla už s ní nemůže být, se k Marině vrátí. Zdají se šťastné. Ale pak se na scéně objevuje Marinina vydržovatelka, Francesca. Je módní návrhářkou, pracuje v Miláně a na pár týdnů se vrací domů. Ona je ta, které patří Mariňin dům i The Planet. Bez ní by Marina neměla nic, takže vztah s ní stále udržuje.

Jenny se cítí podvedena, protože jako jediná o Francesce nevěděla. Kvůli Marině zahodila svůj vztah s Timem a nakonec zjistila že to byla jedna velká lež. Jenny potkává Robin a Marina zůstává sama.

Marina propadá depresím a pokouší se o sebevraždu. Existuje několik verzí o tom, jak pokus provedla. Jisté je jen to, že po jejím pokusu se vrátila do Itále za svým manželem. The Planet kupuje Kit.

Marina se v seriálu objevuje ještě ve dvou dílech 4-té série: 401 kdy přijde na představení nové knihy Jenny a později, když na tuto knihu se svým souborem předvádí taneční číslo.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

enn - ...

4. 10. 2011 16:17

Ona hraje jenom v první serii ? :((

Admin - Re: ...

4. 10. 2011 17:10

Ano, ale objeví se jako host v jedné epizodě 4.série

klarka - krasa

18. 9. 2011 13:12

z ty zeny neco vyzaruje, je uzasna