Jdi na obsah Jdi na menu

Phyliss Kroll

25. 4. 2010

Phyliss Kroll

První epizoda: 402. Livin’ La Vida Loca
Poslední epizoda: 608. Last Word

Phyllis je kancléřkou na Univerzitě v LA, kde nastupuje Bette jako děkanka katedry umění.

Phyllis uvítá na své univerzitě Bette jako děkanku a jelikož Bette svou sexuální orientaci nijak netají, Phyllis neváhá svěřit ji své „velké tajemství“. Je lesbička a už ji nebaví hrát si v životě na cokoliv jiného. Bette ji tak trochu nedobrovolně pomáhá s Comming Outem.

Phyllis se seznámí s Alice a zamiluje se do ní doslova jako puberťačka. Po několika spolu strávených nocích si Alice uvědomí, že to pro ni není to pravé a snaží se z jejich vztahu vylhat. Phyllis je však neoblomná, neustále Alici volá a málem zničí její vznikající vztah s Tashou. Postupem času se situace mezi nimi uklidní a Phyllis se přizná manželovi a dcerám (Jednu z nich, která se na obrazovce objeví hraje skutečná dcera Cybill – Clementine Shepherd-Ford.) Její manžel odmítá přijmout fakt, že by mu Phyllis celou tu dobu lhala a hledá odpověď právě u Alice.

Phyllis zažádá o rozvod a jako rozvodovou právničku ji Bette představí Joyce Wischnia. Nakonec však Joyce její případ nevezme a raději pozve Phyllis na rande. Ta neprotestuje.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář