Jdi na obsah Jdi na menu

Tasha Williams

25. 4. 2010

Tasha Williams

První epizoda: 405. Lez Girls
Poslední epizoda: 608. Last Word

Tasha je nejlepší kamarádka Papi a důstojník americké armády. Z počátku byla ke všem velmi odtažitá a Shane ji nazvala „nevrlou kamarádkou Papi“. Alice se přesto pokusila její tvrdou skořápku rozlousknout a to se ji postupem času povedlo. Tasha je voják, slouží u Národní gardy a zrovna se vrátila z Iráku. K lidem je odtažitá protože ví, že se bude muset do služby vrátit a když si najde nové přátele nebo se dokonce zamiluje, bude se ji hůř odjíždět. Přesto si Alici pustí k tělu.

Alice se o její práci dozví v čekárně na pohotovosti, když po menší dívčí bitce mezi „fanynkami“ Papi dostane rádu do oka. Tasha (jako nechtěná autorka rány) čeká s ní a poté , co Alici o své práci řekne dojde k menší argumentaci, kde padají pojmy jako ‘Bushova válka’ a ‘nevinní Iráčané’. Sice spor mezi sebou urovnají, ale k tématu se dostanou ještě několikrát. Tasha se snaží Alici vysvětlit, že učinila závazek a že má svou práci ráda. Že vojáci v poli nebojují ani tak za svou zem nebo za Bushe, ale za své životy a jeden za druhého.

Tasha je trochu nejistá, když na rande s Alice potká svého podřízeného. Den na to je zavolána ke svému nadřízenému, který ji dá jasně najevo. že ‘takové chování nemůže tolerovat’ a že ‘by si měla dávat větší pozor, při další stížnosti to bude muset řešit’.

Tasha se postupně Alici více otevře a vypráví ji některé své zážitky z války – například o kolegyni, která ve válce bojovala, zatímco ji doma manžel opustil a požádal o péči nad jejich dítětem. Ta pak ve válce zemřela. Proto není divu, že je Alice naštvaná, když je Tasha znovu povolána a chce odjet. Alice z trucu odmítá jít na její rozlučkový večírek, ale nakonec přijde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

G ......... - Vauuu

4. 12. 2011 15:40

má úplně úžasný hlas a smích, který mě dostává